Saturday, March 6, 2010

khasiat dedaun ubati diabetes


sebenarnya entry ni saya ambil terus daripada entry asalnya di blog A DIFFERENT PERSPECTIVE kepunyaan kat G. saya rasa rugi jika tidak disebarkan maklumat ini dan percaya ianya bagus utk semua terutamanya adult learners. selain tu, saya copy kan di sini supaya senang dijadikan rujukan peribadi. Terima kasih banyak2 kak G.

2 Comments:

At March 6, 2010 at 9:14 PM , Blogger mohdandmeriam said...

salam pie. thanks for sharing. tapi nak ambil mana pokok2 tu, nampak kena tanya orang yg lebih tua.pak cik ada kencing manis juga ,rasa nak cubalah ..

 
At March 7, 2010 at 4:40 AM , Blogger piewahid said...

wslm makcik:
2 jenis pokok kat atas tu mudah didapati.
2 lagi kat bwh tu saya sendiri pun terpaksa byk bertanya. nanti bila dapat maklumat saya akan inform. t kasih makcik.

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home