Sunday, January 31, 2010

meh release tension...

sebulan dua dulu saya terima forwarded emel dari anak sedara saya (akzam design). atas sebab2 tertentu, hari ni saya teringat smula emel beliau tu & teringin berkongsi dengan kengkawan. utk bersikap adil, saya kekalkan 100% kandungan emel tersebut:

"kawan aku upah buat wiring kipas di rumah baru dia.............. wire man yang dihantar adalah specialist dari bangladesh.... nah tengok sendiri.


mung pikir lah sendiri ...."

3 Comments:

At February 1, 2010 at 7:01 AM , Blogger mohd hamidi wahid said...

Ha, ha, macam mana nok tuko laju. Elok bangla ni ambil kursus wiring dgn. koi dulu.

 
At February 2, 2010 at 2:43 AM , Blogger mohdandmeriam said...

salamm soho,mak cik tergelak sakan tenguk blog ni. rupanya ada otak orang begini, takkan tak fikir . nampaknya kena ada tangga tinggi tiap kali nak tukar speed kipas ni.. ha...ha...

 
At February 2, 2010 at 3:56 AM , Blogger piewahid said...

midie: hahaha...

mohdandmeriam: wslm makcik. begini la ragam manusia, kdg2 langsung xterjangka dek akal kita yang dia akan bfikir bgitu.

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home